Mathenesserdijk 455
3026 GH Rotterdam

T 010 476 59 56
ELOS (Europa als Leeromgeving op School)

ELOS op de GKH

Als ELOS-school bereidt de GKH leerlingen voor op de internationale samenleving. In de lessen is er aandacht voor Europese en internationale oriëntatie.  Hoe meer je van de wereld om je heen weet en hoe beter je verschillende talen beheerst, hoe makkelijker het is om in die wereld te leven, te studeren en te werken. 

Om de taal sneller onder de knie te krijgen wordt er tijdens de lessen Spaans en Engels zoveel mogelijk in de betreffende taal gesproken. Leerlingen nemen ook deel aan  vakoverstijgende projecten als taaldorpen, de Europese dag van de talen, een buitenlandse excursie naar London en uitwisselingen met een Europese partnerschool.  

Van al deze activiteiten wordt verslag gemaakt om in het persoonlijke digitale portfolio van de leerlingen te voegen. Zo hebben de leerlingen een mooi bewijs van hoe zij zich ontwikkelen in het Europeaan en wereldburger zijn en behalen zij het officiële ELOS certificaat!

Ga snel naar
Corona; Belangrijk nieuws

Volgens de laatste ontwikkelingen is de GKH vanaf maandag 16 maart 2020 gesloten voor leerlingen.
Elke leerling/ouder ontvangt vanavond een email van school met uitleg.
Maandag 16-3 komt er voor de leerlingen een rooster in Magister om boeken en andere spullen op te komen halen.
We gaan een systeem op zetten voor ‘onderwijs op afstand’
Onze Examen-kandidaten hebben een hoge prioriteit.
ELOS project Peru

ELOS project Peru. In het volgende filmpje dat is gemaakt door Zakaria Anaoui uit klas 4C, wordt een duidelijke uitleg gegeven van het fantastische project. Onze leerlingen zijn geweldig bezig en in Peru zijn ze enorm dankbaar. Een prachtig voorbeeld van internationale samenwerking!

Lees meer