Mathenesserdijk 455
3026 GH Rotterdam

T 010 476 59 56
Nieuwe leerlingen

AANMELDEN VOOR 2019-2020

Welkom in het nieuwe schooljaar!
Ziehier onze website voor het schooljaar 2018-2019. Op deze site vind je de belangrijkste dingen die je moet weten over de Gijsbert Karel van Hogendorp, oftewel de GKH.

We beschrijven in deze site wat we dit schooljaar gaan doen en wat we willen bereiken. Héél kort samengevat: we willen onze leerlingen uitstekend onderwijs bieden, in een sfeer waarin iedereen zich gekend en gerespecteerd voelt. We hopen dat dit tot net zo'n fantastisch resultaat leidt als de afgelopen jaren. Vorig jaar slaagde 94 procent van onze eindexamenkandidaten.

Goede resultaten behaal je niet zomaar; daar moet jij wat voor doen. En wij als school werken hard met je mee. We willen dat jij je bij ons welkom, veilig en gewaardeerd voelt. Maar ook dat je je sociaal en verstandelijk zo ontwikkelt, dat je straks klaar bent voor een goede vervolgopleiding en voor de maatschappij. Daarvoor staat ons team, een groep positief ingestelde vakmensen met vertrouwen in jouw toekomst, elke dag weer klaar. In deze website kun je ook lezen dat wij duidelijke regels hanteren. Dat komt soms misschien streng over. Maar wij vinden dat die regels zorgen voor rust binnen de school, en dat komt zowel de sfeer als jouw leerprestaties ten goede.

In onze schoolgids staat veel informatie. Onze schoolgids is bedoeld om te bewaren: er staat belangrijke informatie in die je gedurende het hele jaar nodig kunt hebben. We wensen onze leerlingen en hun ouders/verzorgers een heel plezierig en succesvol nieuw schooljaar!

Wij wensen jou veel leesplezier toe en een succesvol en prettig schooljaar!

E. Hernes 
Scholengroep directeur

Ga snel naar
Belangrijk nieuws

Aanmelden voor klas 1: Vul dit formulier in.

Aanmelden voor klas 2 of 3: Vul dit formulier in.