Mathenesserdijk 455
3026 GH Rotterdam

T 010 476 59 56
Hier staan wij voor

Waar staan wij voor

De Gijsbert Karel van Hogendorp (GKH) is van oorsprong een katholieke school voor vmbo E&O/MVI met de leerwegen BBL, KBL en GL. Iedereen is bij ons welkom, ongeacht zijn of haar maatschappelijke, culturele en levensbeschouwelijke achtergrond. Met elkaar werken we aan een goede toekomst. Jouw capaciteit en inbreng worden daarbij erg gewaardeerd.

De GKH is een kleine, vriendelijke school in de multiculturele wijk Delfshaven. Het kennismaken met, en respecteren van anderen zijn belangrijke onderwerpen op onze school. We hebben duidelijke huisregels en leerlingen en docenten gaan op een prettige manier met elkaar om. Wij willen dat iedereen zich bij ons thuisvoelt. Daarom streven wij continu naar een veilige sfeer en een goede omgeving om te leren en te werken.

ELOS (Europese Leeromgeving Op School)

Internationalisering en ondernemerschap De GKH is sinds enkele jaren actief bezig met internationalisering. Het doel hiervan is om leerlingen kennis te laten maken met andere culturen en meer begrip en waardering voor elkaar te krijgen. Hierdoor leren de leerlingen de vreemde talen beter beheersen en leren ze ook omgaan met moderne communicatiemiddelen zoals e-mail en internet.

Ga snel naar
Belangrijk nieuws

Open dag:

Zaterdag 9 Februari 2019, 10:00 - 15:00 uur