Mathenesserdijk 455
3026 GH Rotterdam

T 010 476 59 56
Praktische informatie

Download hier de Schoolgids 2019-2020

 

Verzuim

Als je ziek bent bellen je ouders ’s morgens vóór 8.30 uur de conciërge. Vaak zal de conciërge later op de morgen nog eens ter controle bellen, zeker als je afwezigheid niet gemeld is. Is er niet gemeld en kunnen wij niemand bereiken dan ben je ongeoorloofd absent. Als dit vaker voorkomt zijn wij verplicht om dit bij leerplicht te melden.

Als je tijdens de schooluren ziek naar huis wilt heb je altijd toestemming van de docent nodig. Met toestemming van de docent meld jij je bij de leerling-administratie. Wij bellen dan je ouders om aan te geven dat je ziek naar huis wilt en of zij hier toestemming voor geven. Zonder contact met ouders mag je niet naar huis.

Als je naar een arts of andere instantie moet, heb je daarvoor een afspraak gemaakt. Dit geef je dus van tevoren aan door middel van een afsprakenkaart. Heb je geen afsprakenkaart dan moeten je ouders van tevoren bellen. Bij terugkomst meld je je bij de conciërge of leerlingadministratie  met de  afsprakenkaart. Zonder bericht van je ouders of afsprakenkaart kun je dus niet weg. Bij vertrek meld je dit even bij de conciërge of leerlingadministratie. Je gaat dus nooit zonder toestemming van de schoolleiding de deur uit.

Uiteraard probeer je je afspraken zoveel mogelijk buiten de schooluren te plannen.

Te laat op school en in de les

Als je te laat bent op school meld je je bij de conciërge. De conciërge meldt in Magister dat je aanwezig bent en je krijgt van hem een briefje. Dit briefje laat je aan de docent zien bij binnenkomst. Je wordt alleen in de les toegelaten als je een te laat briefje van de conciërge hebt.

 

Ga snel naar
Corona; Belangrijk nieuws

Volgens de laatste ontwikkelingen is de GKH vanaf maandag 16 maart 2020 gesloten voor leerlingen.
Elke leerling/ouder ontvangt vanavond een email van school met uitleg.
Maandag 16-3 komt er voor de leerlingen een rooster in Magister om boeken en andere spullen op te komen halen.
We gaan een systeem op zetten voor ‘onderwijs op afstand’
Onze Examen-kandidaten hebben een hoge prioriteit.